Online kvíz csapatoknak

otthonról

vidáman

egyénileg

csapatban

Ha Te is úgy gondolod, jól jönne már nektek egy szuper közös játék, akkor jó helyen jársz!

A kvíz, mint online csapatépítő játék szuper választás lehet, hiszen – bár nem egymás mellett ültök – csapatotok többi tagja ellen játszotok. Létszámkorlát nincs, így álljon akár 10, akár 1000 főből a csapat, senki nem marad ki a játékból. Előzetesen letöltendő és telepítendő programok sem szükségesek, tehát bármelyik kolléga könnyedén csatlakozhat a kvízhez.

Részletes információért a játék menetéről kattints IDE!

Online kvíz példa kérdés

Sok cég dolgozóinak a körülményeknek köszönhetően nincs lehetősége személyesen találkozni, vagy csak biztonságosabbnak érzik a nagyobb létszámú csoportosulások mellőzését. A munkatársakkal való kapcsolattartás viszont a mindennapi munkán kívül is fontos lehet.

A technika által biztosított lehetőségeknek köszönhetően az online játékok remek alternatívát nyújthatnak a kimaradó csapatépítő programoknak. Játszhattok egyénileg, de könnyedén csapatokba is tudtok szerveződni, hiszen számtalan platform létezik, ahol ingyenes konferenciahívásokat lehet indítani. Vitassátok meg közösen a feltett kérdéseket Zoomon, Skypeon vagy Google Meetet használva.

A járványos időszak kezdete óta számos online játékot bonyolítottunk le, több száz csapat játszott velünk egy-egy játék alatt. Ezen kvízek egy része ingyenes, mindenki által játszható volt, egy része pedig külön céges megrendelésre, privát közvetítésekben zajlott le. Ha a Te figyelmedet is felkeltette a lehetőség, várjuk jelentkezésedet.

A játék menete

Az online csapatépítő játék minden esetben egy élő adás keretében zajlik. A játékvezető (a személyes kvízekhez hasonlóan) végig jelen van, látjátok őt. Felolvassa és kivetíti a kérdéseket, szükség esetén segít a felmerülő kérdésekben. A játék első felében végigmegyünk a kérdéseken (kb. 50-60 kérdés), elég időt hagyva mindenkinek azok megválaszolására. Kis szünetet követően közösen megtekintjük a helyes válaszokat is.

A kérdések megválaszolására egy általunk előre létrehozott onlie űrlapon keresztül van lehetőségetek. Az űrlapot minden ember külön-külön is be tudja küldeni, de ha csapatban játszotok, akkor van lehetőség csapatonként 1 válasz beküldésére is.

Az általunk javasolt felület a Youtube. Egy előre egyeztett időpontban indítjuk az élő adást, amelyet csak az láthat, akinek az általunk küldött linket továbbítjátok. A videó mellett lehetőségetek van csetelni, játék közben kérdezni a játékvezetőtől. Ha van a csapatnak saját, zárt Facebook csoportja, akkor a játékot természetesen ott is le tudjuk bonyolítani.

Mi egy általános tematikájú játékot javaslunk a minket felkereső csapatoknak. Így a játék során vegyes témakörbe tartozó kérdésekkel találkozhattok. A játék több kérdésblokkból áll össze. Az egyes kérdésblokkokban vagy azonos témához kapcsolódó vagy pedig azonos típusú (ABCD, Igaz-Hamis, videós játék) követik egymást. Ha viszont a csapat nagy Sport-, Harry Potter vagy éppen Filmrajongó, akkor természetesen tematikus játékokkal is tudunk készülni.

Az eredményeket a játékot követően megosztjuk veletek még az élő adásban. A csapatok / játékosok létszámától függően a javításhoz kb. 5-10 percre van szükségünk. A játék után a beérkezett névsort az elért pontszámokkal együtt kiküldjük nektek e-mailben.

Természetesen van lehetőség saját, a csapatra vonatkozó kérdéseket is beépíteni a játékba, vagy a fentiektől más módon eltérni. Ezzel kapcsolatban írj nekünk bizalommal.

További kérdés esetén keress telefonon a +36 30 578 6319 -es telefonszámon, írj e-mailt a hello [kukac] quizland.hu e-mail címre.

Ha kipróbálnátok magatokat, írj nekünk, és megbeszéljük a részleteket:

online játék

Kíváncsi vagy, hogy néz ki egy játék a gyakorlatban? Nézz be egy korábbi, ingyenes játékba Facebook oldalunkon.

Kérj árajánlatot!

    Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom. (kötelező mező)

    Ők már játszottak velünk: