Kocsmakvízek
a Te csapatodnak is!

Ha ismered a formátumot, és tudod mit szeretnél, kérj árajánlatot!

Ha további információkra lenne szükséged a játékokról, kattints a nyílra!

A Kocsmakvízekről

Mi az a kocsmakvíz?

Egy Angliából indult, kérdéseken alapuló játékformátum, melynek során a játékosok csapatokat alkotnak, és közösen megválaszolják a kvízmester által kivetített és felolvasott kérdéseket.
Az elnevezés abból ered, hogy eredetileg és manapság is jellemzően különböző vendéglátóhelyeken játszottak/játszanak hasonló játékokat, de a kvíz kivitelezése természetesen bármilyen helyszínen megoldható.

Kinek ajánljuk?

Ha szerettek játszani, akkor Nektek!
A játéknak semmilyen megkötése nincsen, kocsmakvízezni életkortól, érdeklődési köröktől, beszélt nyelvtől függetlenül mindenki tud (és a legtöbb esetben szeret is).
A játék szuper kikapcsolódás egy konferencia után, remek szabadtéri program egy családi napra, vagy beltéri játékként is bármilyen programsorozat közben megállja a helyét.

Nem túl nehéz a játék?

Nem. Ügyelünk rá, hogy ne azt érezzétek, egy izzasztó vizsgát kell legalább kettesre hozni, hanem a kvízzel töltött idő minél szórakoztatóbb legyen.
A kocsmakvízek kérdéssorai nem elsősorban a lexikális tudást mérik, hanem a mindennapjaink érdekességeiből, különböző területek ismertebb momentumaiból állnak össze.
Ne aggódj, bőven lesz sikerélmény, de a végén a sorrend is kialakul.

Választható témakörök

Javaslatunk: Mindennapok

Hagyományos kocsmakvíz, vegyes, számos területről válogatott kérdésekkel.

Válaszható kvíztípusok

Hagyományos Kvízek

A játék során papírt és tollat használunk a válaszadásra. A válaszadás nem időre történik, így a csapattagok együttműködve, közösen válaszolják meg a kérdéseket.

Villámkvízek

A válaszadás mobiltelefonnal történik, így a játék játszható egyénileg vagy csapatban is. A kérdések egy része időre megy, így nem csak a jó válasz, de a gyorsaság is döntő fontosságú lehet.

Online kvízek

Ha nemzetközi a cég, vagy bármilyen okból kifolyólag nem, vagy nehezen tud személyesen találkozni a csapat, akkor a kvízjátékot egy privát élő adás keretében is meg tudjuk szervezni.

Gyakori kérdések

Bárhol az országban. Ha már van lefoglalt helyszín, akkor oda érkezünk, de ha még csak tervezés alatt van az este, akkor annak szervezését helyszínjavaslattal tudjuk segíteni (budapesti játék esetén).

A hagyományos (papír alapú) válaszadásnál a javaslatunk kb. 90 perc, míg a mobiltelefonos verzió esetében kb. 45 perc. Ezektől igény szerint természetesen el tudunk térni.

A kvízek a játék típusától függetlenül játékblokkokra vannak osztva. Az egyes játékblokkok azonos témakörhöz tartozó és/vagy azonos típusú kérdéseket tartalmaznak. Egy játék a hosszától függően kb. 5-8 játékblokkból áll és mindig tartalmaz legalább egy zenei vagy videós játékrészt. Így a játék nem lesz monoton, a kialakítása folyamatosan fenntartja a játékosok érdeklődését.

Tapasztalataink alapján az optimális csapatlétszám 4-6 fő. Természetesen ha bármilyen okból kifolyólag (pl. a helyszín adottságai) ettől el kell térnünk, az sem gond, a kvízjáték ugyanúgy élvezhető lesz.

Igen. Minden játék esetében van lehetőség azt angolul játszani. A hagyományos (papír alapú) válaszadás esetén kivitelezhető a két nyelvű játék is; azaz a kérdéseket angolul és magyarul is kivetítjük, a játékmester pedig angolul vezeti a kocsmakvízt.

Egyedül a csapatok kialakításával. Hasznos, ha már a játék előtt mindenki tudja, hogy kik a csapattársai, de ha van rá igény, ezt a helyszínen is ki tudjuk sorsolni.
Minden mást mi intézünk, beleértve a játékhoz szükséges eszközöket (tollak, válaszadólapok stb).

Igen, van rá lehetőség. A saját, csapatra vagy cégre vonatkozó kérdéseket általában a játék végére szoktuk hagyni. A személyes kérdések megírásához mindig küldünk segítséget a kérdések témakörét és típusát illetően.

Az örök dicsőségen kívül a Quizland csapata oklevelekkel készül a három dobogós helyezettnek. Ha ezen felül szeretnétek nyerményekkel kedveskedni a játékosoknak, akkor arról kérnénk szépen előzetes információt, hogy a játék felvezetésénél mi is meg tudjuk osztani az információt a csapattal.

Ha mindenre megkaptad a választ, kérj árajánlatot!

Ők már játszottak velünk

Árajánlat kérése

A játékok végső árát több tényező is befolyásolja (létszám, helyszín, játék hossza, játék nyelve stb), ezért mindig az igényekhez igazított, egyedi árajánlatot küldünk. Kérjük, adj meg minden információt, amiről úgy gondolod, hogy fontos lehet! Árajánlatunkat legkésőbb a leveled elküldését követő munkanapon kiküldjük neked.
Árajánlatot csak céges e-mail címre, a cégnév megadása mellett küldünk ki. Kérjük, ezeket is add meg a megfelelő mezőkben!

    magyarangol

    Az adatkezelési tájékoztatót és az Általános szerződési feltételeket megismertem és elfogadom. (kötelező mező)

    Kapcsolat

    hello@quizland.hu
    +36 30 578 6319