Kocsmakvíz

Mi az a kocsmakvíz?

A válasz nagyon egyszerű: A kocsmakvíz (angolul pubquiz), amint az a névből is gyorsan kikövetkeztethető; olyan kvíz játék, amelyet kocsmákban, vendéglátóhelyeken tartanak.

Mi a Quizland-nél már évek óta készítünk kvízesteket, azonban ezekkel sokáig csak saját barátainkat szórakoztattuk. Ahogy nőtt a kvízek népszerűsége, elkezdtünk az otthoni TV-k és kanapék helyett külső helyeket is igénybe venni. Helyszínnek mindig egy-egy sörözőt választottunk, hiszen ezeken a helyeken jellemzően elég hely van több társaság számára, illetve jól esik meginni egy pohár sört vagy bort a játékok közben.
Idővel aztán kibővítettük a jelentkezési lehetőséget mindenki számára is, így jelenleg már több vendéglátóhelyen is találkozhatsz velünk és játékainkkal.

Kocsmakvíz online?

A járvány kezdetével sok program átkölzötött az online térbe, így a Quizland játékainak egy része is. Bonts egy sört vagy keverj egy fröccsöt, helyezkedj el a kanapén, és már mehet is a játék! Kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel Youtube csatornánkra, ha részt szeretnél venni ingyenes virtuális pubquizeinken.

Kocsmakvíz céges rendezvényre?

Semmi akadálya. Lesd meg ajánlatainkat EZEN az oldalon, és keress minket bátran akár személyes, akár online játékot terveztek csapatoddal.

Gyere te is játszani!

Milyen témájú kvízeket tartotok?
Jelenleg az alábbi témájú kvízekhez tudsz csatlakozni:

Jelentkezz játékunkra

A kvízestéken való részvétel legtöbb esetben ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Az első három helyezett csapat minden kvízünkön oklevélben és kisebb-nagyobb nyereményekben részesül.

Közelgő eseményeinket megtalálod Facebook oldalunkon, vagy a lenti naptárban is. A naptárban található elemekre kattintva megtalálod a játékok helyszínét, illetve a jelentkezési űrlapot is.

Ha kérdésed van, írj nekünk bátran, mindenre válaszolunk!