Kocsmakvíz

Mi az a kocsmakvíz?
A válasz nagyon egyszerű: A kocsmakvíz (angolul pubquiz), amint az a névből is gyorsan kikövetkeztethető; olyan kvíz játék, amelyet kocsmákban, vendéglátóhelyeken tartanak.

Mi a Quizland-nél már évek óta készítünk kvízesteket, azonban ezekkel sokáig csak saját barátainkat szórakoztattuk. Ahogy nőtt a kvízek népszerűsége, elkezdtünk az otthoni TV-k és kanapék helyett külső helyeket is igénybe venni. Helyszínnek mindig egy-egy sörözőt választottunk, hiszen ezeken a helyeken jellemzően elég hely van több társaság számára, illetve jól esik meginni egy pohár sört vagy bort a játékok közben. Idővel aztán kibővítettük a jelentkezési lehetőséget mindenki számára is, így jelenleg már több vendéglátóhelyen is találkozhatsz velünk és játékainkkal.

Ha vendéglátósként saját vendéglátóhelyedre keresel kvízeket szervező csapatot, keress minket! EZEN az oldalon találsz információt a szervezés menetéről.

Gyere te is játszani!

Milyen témájú kvízeket tartotok?
Jelenleg az alábbi témájú kvízekhez tudsz csatlakozni:

Jelentkezz játékunkra

A kvízestéken való részvétel legtöbb esetben ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Az első három helyezett csapat minden kvízünkön oklevélben és kisebb-nagyobb nyereményekben részesül.

Közelgő eseményeinket megtalálod Facebook oldalunkon, vagy a lenti naptárban is. A naptárban található elemekre kattintva megtalálod a játékok helyszínét, illetve a jelentkezési űrlapot is.

Ha kérdésed van, írj nekünk bátran, mindenre válaszolunk!