Kocsmakvíz

Mi az a kocsmakvíz?

A válasz nagyon egyszerű: A kocsmakvíz (angolul pubquiz), amint az a névből is gyorsan kikövetkeztethető; olyan kvíz játék, amelyet kocsmákban, vendéglátóhelyeken tartanak. A műfaj eredetileg az Egyesült Királyságból indult az 1970-es években, de azóta már számos ország vendéglátóhelyein (és a járványos időszak óta online formátumban is) játszható.

Mi a Quizland-nél már évek óta készítünk kvízesteket, azonban ezekkel sokáig csak saját barátainkat szórakoztattuk. Ahogy nőtt a kvízek népszerűsége, elkezdtünk az otthoni TV-k és kanapék helyett külső helyeket is igénybe venni. Helyszínnek mindig egy-egy sörözőt választottunk, hiszen ezeken a helyeken jellemzően elég hely van több társaság számára, illetve jól esik meginni egy pohár sört vagy bort a játékok közben.
Idővel aztán kibővítettük a jelentkezési lehetőséget mindenki számára is, így jelenleg már több vendéglátóhelyen, valamint online is találkozhatsz velünk és játékainkkal.

Kocsmakvíz céges rendezvényre?

Semmi akadálya. Lesd meg ajánlatainkat EZEN az oldalon, és keress minket bátran akár személyes, akár online játékot terveztek csapatoddal.

Kocsmakvíz online?

A járvány kezdetével sok program átkölzötött az online térbe, így a Quizland játékainak egy része is. Bár a kijárási korlátozások jó ideje megszűntek, a virtuális kocsmakvízek megmaradtak, így továbbra is csatlakozhatsz hozzájuk otthonról. Bonts egy sört vagy keverj egy fröccsöt, helyezkedj el a kanapén, és már mehet is a játék! Kövesd Facebook oldalunkat és iratkozz fel Youtube csatornánkra, ha részt szeretnél venni ingyenes virtuális pubquizeinken.

Gyere te is játszani!

Milyen témájú kvízeket tartotok?
Jelenleg az alábbi témájú kvízekhez tudsz csatlakozni:

Jelentkezz játékunkra

A személyes kvízestéken való részvétel legtöbb esetben ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Az első három helyezett csapat minden kvízünkön oklevélben és kisebb-nagyobb nyereményekben részesül.

Közelgő eseményeinket megtalálod Facebook oldalunkon, ahol közzé teszünk minden, a részvétellel és válaszadással kapcsolatos információt.

Ha kérdésed van, írj nekünk bátran, mindenre válaszolunk!