Online kvízek

Hatalmas film vagy sorozat rajongó vagy? Teszteld a tudásodat! Ha szereted a kihívásokat, és úgy érzed, kedvenc témádból verhetetlen vagy, akkor itt az ideje bizonyítani. Játssz online kvízeinken, és nézd meg mindenre emlékszel-e kedvenc sorozataidból, filmeidből! Válaszd ki a számodra kedves témakört, majd válogathatsz folyamatosan bővülő online kvízeink közül.

Válassz kvízeink közül!

Harry Potter kvízeink a könyveket veszik alapul, így ha olyanra kérdeznénk rá, ami a könyvben és a filmben is megtörtént, mindig a könyvben történtek alapján válaszolj. Sok sikert!

Harry Potter és a bölcsek köve kvíz

Harry Potter és a titkok kamrája kvíz

Harry Potter és az azkabani fogoly kvíz

Harry Potter és a tűz serlege kvíz

Harry Potter és a főnix rendje kvíz

Harry Potter és a félvér herceg kvíz

Harry Potter és a halál ereklyéi kvíz

Mennyire vagy nagy Jóbarátok rajongó? Most megtudhatod! A kvízek segítségével készülhetsz kocsmakvízeinkre is, vagy csak tesztelheted, mire is emlékszel az egyes évadokból. 

Általános kvíz I. – (feltöltés alatt…)

Kvízek évadokra bontva: 

1. évad    2. évad    3. évad    4. évad     5. évad    6. évad    7. évad    8. évad    9. évad    10. évad

Mennyire vagy otthon a HIMYM világában? Most megtudhatod! A kvízek segítségével készülhetsz kocsmakvízeinkre is, vagy csak tesztelheted, mire is emlékszel az egyes évadokból. Általános kvíz I. – (feltöltés alatt…) Kvízek évadokra bontva (feltöltés alatt…) 1. évad    2. évad    3. évad    4. évad     5. évad    6. évad    7. évad    8. évad    9. évad    10. évad

Mennyire vagy hardcore Agymenők fan? Az összes rész összes mozzanatára emlékszel? Kattints az egyes évadokra, és derítsd ki!

Kvízek évadokra bontva (feltöltés alatt…)

1. évad    2. évad    3. évad    4. évad     5. évad    6. évad    7. évad    8. évad    9. évad    10. évad    11. évad    12. évad

Válassz általános filmkvízeink közül:

Filmkvíz – Általános – kérdések száma: 10; nehézség: nehéz

Filmkvíz – Filmkockák – kérdések száma: 15; nehézség: közepes

Filmkvíz – Filmidézetek – kérdések száma: 10; nehézség: közepes

Kvízek mindenből, ami sport. Játékszabályok, sporttörténelem, klubok és sok-sok más, amiben otthon kell lenned, ha remekelni szeretnél online sportkvízeinkben.

Sportkvíz – Általános – kérdések száma: 10; nehézség: könnyű

Sportkvíz – Általános II. – kérdések száma: 10; nehézség: közepes

Az alábbi kvízeket le tudjátok tölteni magatoknak és otthon családdal vagy barátokkal játszhattok.

Az egyes játékok kialakítása miatt nincs szükség kvízmesterre, fontos tehát, hogy a játék előtt senki ne nyissa meg a prezentációt. A játékokhoz fejenként vagy csapatonként 1-1 papírra és tollra van szükség, valamint egy olyan eszközre, ami hang lejátszására is alkalmas.

A további szabályokat a prezentációkban ismertetjük.

Karácsonyi kvíz

Home Quiz