KVÍZEST VENDÉGLÁTÓHELYEKRE

Jó helyen jársz!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Részletekért kattints az egyes pontokra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon! Pár mondatban mutasd be nekünk a helyedet: Hol található, mióta üzemel, mi a célod a kvízestével, és minden olyan további információ, amit te fontosnak találsz.

Megkeresésedre 3 napon belül válaszolunk. A válaszban küldünk egy árajánlatot, vagy tovább pontosítjuk az igényeket, ami alapján a végleges ajánlatot össze tudjuk állítani

Ezen a ponton neked már nem sok dolgod van. Mi intézzük a játék összeállítását, az esemény létrehozását és hirdetését is. Ha szeretnéd, folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot, egyeztetve a dolgok alakulásáról, de a Facebook eseményben te szervezőként mindenképpen fel leszel tüntetve, így könnyedén követheted a folyamatot.

A meghirdetett időpont előtt 1 órával megérkezünk hozzád, segítünk előkészíteni a terepet a játékosoknak. Kvízmesterünk megtartja a játékot, mely általában másfél-két óra hosszúságú szokott lenni. Minden szükséges eszközt mi biztosítunk (válaszadó lapok, tollak, oklevelek stb).

A kvíestet követően (akár aznap este, vagy egy választott napon) átbeszéljük, hogy hogyan tetszett nektek a játék. Levonjuk a tanulságokat, átbeszléjük a további lehetőségeket. 

Keress minket, ha felkeltettük érdeklődésedet!

    Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom. (kötelező mező)