Kvízek szervezése

Cégeknek

Csapatépítő programot keresel? Jó helyen jársz! Egy kvízest remek szórakozás konferenciák után, de tökéletes program hosszú hétvégéken is.

Nektek

Csatlakozz virtuális kocsmakvízekhez Youtube-on keresztül otthonról, vagy vegyél részt személyesen egy-egy játékon családdal, barátokkal!

A Quizland

Bodor Péter

Bodor Péter

A kvízjátékok összeállítója és kvízmestere a Quizland kezdete óta.

„Már főiskolás korom elejétől kezdve szerveztem kvízesteket a barátaimnak. Sok házibulit, szilvesztert és legénybúcsút volt szerencsém színesíteni a kvízek által, így idővel egyértelművé vált: szerenék ezzel komolyabban is foglalkozni. Szeretem nézni, ahogy a csapatok a fejüket összedugva próbálják megtalálni a választ az általam feltett kérdésre.”

Rólunk mondták

"Nagyon jól éreztük magunkat, a csapatunk mostantól havi szinten szeretne kvízt... Segítôkész csapat, profi szervezés, jó hangulat!"

Fanni
Céges csapatépítő

"A Quizland lehetővé tette, hogy egy jó hangulatú, angol nyelvű, online csapatépítőt szervezhessünk 13 embernek. A kvízmester segítőkész és türelmes volt, az általunk kért témában is készült kérdésekkel. Nagyon elégedettek vagyunk, köszönjük a játékot!"

GREIF
Sales Order Management csapat

"Az online kvízek elképesztően változatosak és szórakoztatóak, a srácok szívüket-lelküket beleteszik, és ez meg is látszik a kérdéseken. 2 óra felhőtlen kikapcsolódás a családdal és a barátokkal, nem is kell ennél több."

Andi
Online kvíz

"A fiúknak köszönhetően aktív két órányi játékkal bővült a születésnapom. Sajnos a játék alatt az idő nagyon gyorsan elrepült, szívünk szerint még egyszer ennyit játszottunk volna."

Szabina
Születésnap

"A Quizland által készített kvíz szuper indítója volt legénybúcsúm estéjének. Örülök, hogy a barátaim ezt is beépítették az esti programba."

Márk
Legénybúcsú

Küldj nekünk üzenetet!

    Feliratkozok a hírlevélre.
    Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom. (kötelező mező)

    quizland a facebookon