Legénybúcsú kvíz - Lánybúcsú kvíz

Bekötik a fejét?

Te pedig a sajátodat azon töröd, hogy milyen játékokkal lehetne feldobni ezt a jeles alkalmat?
A kvízezés a legény- és lánybúcsúk jellemző programeleme szokott lenni, így a mi játékunk is jó indítója lesz az estéteknek.
Ha már döntöttél, kérj árajánlatot!

Milyenek a kérdések?

Nyugi, nem érettségiztetünk ezen a bulisnak szánt eseményen! Szórakoztató és a legény- és lánybúcsúk szellemiségéhez kapcsolódó kérdésekből állítottuk össze a játékot. Azzal viszont számolnotok kell, hogy a itt-ott 18-as karikás kérdések is előfordulnak majd. 😜

Ki tartja a játékot?

A kvízt szándékosan úgy állítottuk össze, hogy ne legyen szükségetek kvízmesterre. Így senkinek nem kell ismernie a játék tartalmát ahhoz, hogy játsszatok. A szükséges instrukciókat, előzetes információkat egy külön dokumentumban küldjük el nektek.

Saját kérdések?

A játékba bele tudunk építeni saját kérdéseket is. Ezeket jellemzően legénybúcsúk esetén a menyasszony, lánybúcsúk esetén a vőlegény írja meg, DE küldünk tippeket javaslatokat. A tőletek kapott kérdéseket és képeket aztán beépítjük a kvízjáték végleges verziójába.

Kérj árajánlatot!

Vagy ha még van kérdésed, olvasd el a gyakran felmerülő kérdéseket itt!

  Saját kérdések beépítéseKvízmesterAngol nyelvű játékProjektor és vászonHangosítás

  Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom. (kötelező mező)

  Gyakori kérdések

  Egy előre összeállított kvízjátékot. Nektek semmilyen feladatotok nincs vele (csak ha szeretnétek személyes kérdéseket is belerakni), mindössze beszerezni a szükséges italokat, és elkezdeni a prezentációt. A prezi végigvezet a játékon, minden szükséges információt tartalmaz.

  Egy ppt-t futtatni tudó számítógépre és opcionálisan egy TV-re, nagyobb képernyőn ugyanis élvezetesebb a játék, és mindenki biztosan jól látja a kérdéseket, feladatokat. Egy-két további eszközre is szükség lesz, de ezek apróságok, megtaláljátok őket a küldött leírásban.

  A játék körülbelül 1 óra hosszúságú, de ez több mindentől függhet. A játékosok száma hosszabbíthatja, rövidítheti azt. A játék kérdései kapcsán felmerülő témákról jókat lehet beszélgetni, ha nem rohantok, egészen sokáig napirenden tarthatjátok.

  Nincs létszámbeli megkötés. A legénybúcsú és lánybúcsú kvízek két csapatra lettek optimalizálva, de ettől pici kreativitással könnyedén el tudtok térni. 

  Semmi sem kötelező, de ez a kvíz alapvetően egy ivós játék. Természetesen az ivásra vonatkozó feladatokat kicserélhetitek másra is, ez rátok van bízva.

  Igen, van rá lehetőség. Ezeket a kérdéseket mindig a játék végére hagyjuk. A kérdéseket nem nektek kell beépíteni, de nektek kell megírni, ehhez viszont küldünk segítséget. Ebben a játékblokkban csak a vőlegény/menyasszony játszik, az ő tudását teszteljük, a párjára vonatkozó kérdéseket teszünk fel.

  Igen, ő is az egyik csapat tagja lesz. Némi előnye (vagy hátránya) itt-ott lesz a játék során, de ő is teljes értékű játékosként vesz részt a kvízben.

  Természetesen, ennek semmi akadálya. Az árajánlat kérésnél pipáld ki a megfelelő mezőt, és ennek megfelelően alakítjuk ki az árat.

  Mindenre választ kaptál? Kérj árajánlatot ITT!

  Akik már játszottak:

  "Hálistennek nem csak engem izzasztottak meg, hanem közösen játszottunk. Nem mondom, hogy végig emlékszem mindenre (a jakuzzizást nem gondoltuk át elég alaposan 😂), de az biztos, hogy jól szórakoztunk a kvíz közben."

  Era
  lánybúcsú

  "Király lett a quiz, segített megindítani a partyt, témák is tök jók voltak, sokszor meglepetés volt az eredmény."

  Viktor
  legénybúcsú

  "A Quizland által készített kvíz szuper indítója volt legénybúcsúm estéjének. Örülök, hogy a barátaim ezt is beépítették az esti programba."

  Márk
  legénybúcsú