KVÍZEST VENDÉGLÁTÓHELYEKRE

Jó helyen jársz!

HOGYAN MŰKÖDIK?

Részletekért kattints az egyes pontokra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot üzenetben vagy telefonon! Pár mondatban mutasd be nekünk a helyedet: Hol található, mióta üzemel, mi a célod a kvízestékkel, és minden olyan további információ, amit te fontosnak találsz.

Megkeresésedre 3 napon belül válaszolunk. A visszajelzésben javaslunk neked egy időpontot egy személyes találkozóra, amelyet vendéglátóhelyeden ejtünk meg. Erre azért van szükség, hogy el tudjuk mesélni, hogyan is működik egy ilyen játék, és te is fel tudd tenni minden felmerülő kérdésedet. Ezen kívül fel kell mérnünk milyen módon tudjuk lebonyolítani a játékokat nálad. 

A személyes találkozó keretein belül tehát átbeszéljük és pontosítjuk az elképzeléseidet, felvázoljuk az ezzel kapcsolatos lehetőségeket. Amennyiben sikerül megállapodnunk minden részletben, meghatározzuk az első kvízest időpontját. Játékot természetesen nem csak este tudunk tartani, de a legtöbb ember hétköznap munka után ér rá.

Ezen a ponton neked már nem sok dolgod van. Mi intézzük a játék összeállítását, az esemény létrehozását és hirdetését is. Ha szeretnéd, folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot, egyeztetve a dolgok alakulásáról, de a Facebook eseményben te szervezőként mindenképpen fel leszel tüntetve, így könnyedén követheted a folyamatot.

A meghirdetett időpont előtt 1 órával megérkezünk hozzád, segítünk előkészíteni a terepet a játékosoknak. Kvízmesterünk megtartja a játékot, mely általában másfél-két óra hosszúságú szokott lenni. Minden szükséges eszközt mi biztosítunk (válaszadó lapok, tollak, oklevelek stb).

A kvíestet követően (akár aznap este, vagy egy választott napon) átbeszéljük, hogy hogyan tetszett nektek a játék. Levonjuk a tanulságokat, átbeszléjük a további lehetőségeket. 

Keress minket, ha felkeltettük érdeklődésedet!

    Az adatkezelési tájékoztatót elfogadom. (kötelező mező)